Masa Tacerii

Coltul adventist

Misiune si Statistica – un Institut de Studiu si Cercetare


O initiativa oarecum surprinzatoare pentru BOR. Sa intreb ce faceau acum 2-3 ani alte biserici din Romania?

“Reprezentanţii Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei se arată interesaţi de această dinamică [a cresterii numarului de atei] şi au înfiinţat inclusiv o direcţie care să urmărească evoluţiile statistice ale oamenilor care se îndepărtează de Biserică. Sectorul de Misiune, Statistică şi Prognoză Pastorală fost înființat acum doi ani și are drept scop „dorința noastră de a vedea încotro se îndreaptă societatea noastră și a ne adapta la trendul care există. Nu avem neapărat o strategie de a atrage credincioși, strategia Bisericii este aceeși dintotdeauna. Avem programe mai ales pentru persoanele defavorizate, ne aplecăm spre cei care suferă de dependență de droguri, etnobotanice”, după cum afirmă reprezentanți ai instituției.”

Sursa: http://www.evz.ro/detalii/stiri/tot-mai-multi-romani-s-au-lepadat-de-dumnezeu-harta-ateilor-din-romania-1014215.html

Advertisements

December 5, 2012 - Posted by | adventist

2 Comments »

  1. Ehe! Sunt convins ca exista oameni in BAZS care se ocupa de tifre (dovada si anuarul statistic). Ca poate ar putea avea mai multe initiative asta este adevarat. Insa fiecare dupa putirinta si dorinta. 🙂

    Comment by klaher | December 6, 2012 | Reply

  2. Comentariu dela Rusu Jenica:
    Ca raspuns la intrebarea dvs “O initiativa oarecum surprinzatoare pentru BOR. Sa intreb ce faceau acum 2-3 ani alte biserici din Romania?” va pot spune:
    Convingerea mea personala este ca in fiecare biserica locala adventista exista persoane implicate activ in lucrarea misionara si cred ca aceste persoane sunt bine coordonate prin implicarea fratilor pastori din cadrul fiecarei Conferinte, cel putin din Romania care are planuri si strategii bune puse la punct , pentru evanghelizari locale sau generale.

    Comment by Rusu Jenica | December 26, 2012 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: