Masa Tacerii

Coltul adventist

Daca FB nu e, nimic nu e…


Constat de saptamana trecuta ca s-a luat decizia mutarii forumului forum.tin.ro pe Facebook (FB). Nu stiu daca e o decizie buna sau nu (timpul va arata daca aceasta manevra va reusi resuscitarea unui forum muribund) insa nu inteleg o singura chestiune. Este vorba despre disponibilitatea accesarii mesajelor/ discutiilor de pe forumul vechi (de la adresa mentionata mai sus).

De la mutare se producea automat redirectionarea in momentul tastarii adresei forum.tin.ro catre forumul in noul format pe FB. Insa era inca posibila si consultarea (sau chiar postarea) pe vechiul forum daca se tasta forum.tin.ro/index.php?.

Astazi am descoperit ca nu mai merge si ca nimic din ce era scris pe vechea adresa nu mai poate fi consultat. Trec peste faptul ca oricum acum vreo cateva luni s-a luat decizia de mutare a vechilor discutii intr-o zona intitulata (sugestiv) Arhiva. Dar chiar si asa cineva putea (daca avea timp si chef) sa citeasca (bune sau rele) vechile discutii. E drept ca prin regulament autorii postarilor si-au asumat pierderea oricarui drept (copyright) asupra textelor originale inserate pe forum. Dar… o minima buna simtire ar fi trebuit sa existe din partea manipulantilor de paine si cutit pentru a se evita luarea unor decizii nepotrivite. Asa ca pana la urma ca sa citez o parafraza simpatica descoperita la un amic constat ca progresul tehnologic nu ajuta de fiecare data si ca “monstrul ratiunii naste somn”.

Advertisements

April 11, 2011 - Posted by | adventist, biserica, forum, media, opinii, tineri | , , ,

2 Comments »

  1. Intr-adevar, aversiunea fata de tehnologie nu este sanatoasa cum nici reversul nu se dovedeste mai bun. Trecerea forumului pe FB inseamna ca trebuie sa accepti sa-ti faci cunoscute toate detaliile personale ca sa ai acces la forum, si asta inseamna mai mult control decat libertate de discutie. Despre cat apreciaza administratorii defunctului tin.ro istoria si indivizii care au contribuit la cladirea tin.ro, totul este . . . istorie 🙂

    Comment by admin | April 11, 2011 | Reply

  2. Constat ca cineva acolo sus ne citeste. 😉
    Intamplare sau nu vechiul forum este accesibil si poate fi citit. Nu stiu cu postarile (daca sunt posibile) insa pe mine nu ma intereseaza intrucat am luat decizia de a nu mai posta nimic acolo acum mai bine de 3 ani parca.

    Comment by klaher | April 17, 2011 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: