Masa Tacerii

Coltul adventist

Echipa largita


Echipa vicepresedintilor a fost stabilita: Lowell C. Cooper, Armando Miranda, Pardon K. Mwansa, Michael L. Ryan, si Ella S. Simmons continua ca vicepresedinti generali carora li se adauga Benjamin D. Schoun care a fost directorul Radioului Adventist Mondial (AWR), Artur A. Stele care a fost pana in prezent presedintele Diviziunii Euro-Asia (EAD) dar care are probleme serioase de sanatate (probabil si motivul pentru care a acceptat pozitia, desi in ultimii ani a locuit in Germania), Delbert W. Baker care a fost presedintele Universitatii Oakwood (fost Oakwood College), si Geoffrey G. Mbwana care a fost presedintele Diviziunii Africa Centrala si de Est (ECD).

Subsecretar va fi de acum inainte Homer W. Trecartin, fost secretar asociat, care il inlocuieste pe Larry Evans. Secretari asociati vor fi Rosa T. Banks, Robert S. Folkenberg Jr. (fiul fostului presedinte Robert Folkenberg), Agustin Galicia, John Thomas, Harald Wollan, si Juan R. Prestol.

Trezorierul Bob Lemon va fi acompaniat de trezorierii asociati George O. Egwakhe, Daisy J. Orion, Roy E. Ryan, si J. Raymond Wahlen II

Advertisements

June 27, 2010 - Posted by | adventist, biserica, misiune

2 Comments »

  1. Presedintele Diviziunii Euro-Asia “in ultimii ani a locuit in Germania”. Nu e o contradictie aici? Sau traiasca e-mail-urile, avioanele si videoconferintele?

    Comment by kla | June 28, 2010 | Reply

    • Artur Stele sufera de o boala (probabil un cancer) care nu poate fi tratat in Rusia. Acesta e motivul pentru care de vreo doi ani a locuit in Germania si de acolo a coordonat Diviziunea. E-mail, telefon, videoconferinte, tehnologia moderna face posibila conducerea chiar si de la distanta.

      Comment by admin | June 28, 2010 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: